Texeler

31 Mei, 2017 15:26

Er zijn veel factoren die het ene product onderscheidend maken van een ander. In dit blog laten we u kennis maken met het merk Texeler®, Nederlands bekendste merk voor wollen dekbedden.

Kwaliteit uit eigen (ei)land

Texel met haar prachtige zandstranden, gevarieerde natuur, rijke VOC-geschiedenis en zoute zee is niet alleen een ideale plek om uw vakantie door te brengen. Het is ook de plek waar het schaap de ‘texelaar’ haar origine kent en nog steeds vredig rond graast.

Texels eigen stamboekschaap wordt wereldwijd geroemd om zijn uitstekende lamsvlees en bovenal om zijn wol van superieure kwaliteit. De zuivere wol staat bekend om zijn warmte en ventilatie. De lanoline (wolvet) zorgt ervoor dat de wolvezels flexibel en veerkrachtig zijn. Heerlijk warm in de winter en koel in de zomer; ideaal voor een zacht en warm dekbed.

Texeler® voor ieder seizoen

Texeler® combineert de kracht van dit unieke wol met jarenlange ervaring en een modern productieproces. Met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde productietechnieken maakt het merk de wol nog luchtiger is en nog beter ventilerend om zo een kwaliteitscollectie met dekbedden, futons, kussen en onderdekens voor iedere slaapwens te creëren.

Texeler® werkt hierbij uitsluitend met de allerbeste wol van het eiland. Alleen schone en witte wol is geschikt om te worden verwerkt.

Gecertificeerd

Texeler® is Woolmark en biologisch gecertificeerd. Bovendien draagt de slaapcollectie van Texeler® het Waddengoud keurmerk. Dit kwaliteitsmerk garandeert dat grondstoffen uit de Waddenstreek komen en op duurzame wijze zijn voortgebracht, bewerkt en verwerkt. Zo wordt er tijdens het productieproces extra aandacht besteed aan dieren, landschap en milieu.

Ultiem slaapcomfort

Ontdek bij Bode Bedden de unieke eigenschappen van wol en de kwaliteit van Texeler®. Kom langs in onze beddenwinkel in Amsterdam of Hoofddorp voor professioneel advies en ervaar het slaapcomfort dat Texels trots u kan bieden.