World Sleep Day promotie

10% voordeel op het gehele Auping assortiment

Sinds 2008 vindt er jaarlijks wereldwijd een themadag plaats waar de aandacht wordt gevestigd op het belang van gezonde slaap: de World Sleep Day. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 17 maart. Om deze dag te vieren ontvangt u van maandag 13 tot en met zaterdag 25 maart 10% voordeel op het hele Auping assortiment. Alléén de boxspringcombinatie Tone loopt niet mee in deze promotie.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping actie’s, tenzij anders door Bode Bedden en Auping aangegeven. Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en Bode Bedden.

Rauch Neuss

Omschrijving

Een kast van Rauch kwaliteit, waarvan de lades ook in het exterieur zichtbaar zijn in plaats van een los meubel in de kast. Tevens ook in verschillende breedtes en kleurencombinaties te verkrijgen.

verkrijgbaar in de afmetingen:
breedte: 101, 151 en 201 cm.
hoogte: 223 cm.
diepte: 60 cm.

kleuren:
licht beuken, donker beuken, noten en wit

Maak een afspraak met onze beddenadviseur

Wilt u meer weten over Rauch Neuss, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden qua opstelling, materialen en kleuren.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Product
Opmerking*