World Sleep Day promotie

10% voordeel op het gehele Auping assortiment

Sinds 2008 vindt er jaarlijks wereldwijd een themadag plaats waar de aandacht wordt gevestigd op het belang van gezonde slaap: de World Sleep Day. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 17 maart. Om deze dag te vieren ontvangt u van maandag 13 tot en met zaterdag 25 maart 10% voordeel op het hele Auping assortiment. Alléén de boxspringcombinatie Tone loopt niet mee in deze promotie.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping actie’s, tenzij anders door Bode Bedden en Auping aangegeven. Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en Bode Bedden.

Rauch Futur 2.0

Omschrijving

Fronten verkrijgbaar in een hoogglans afwerking, een houten decor afwerking of met hoogwaardige glazen bladen, zult u keuze te over. Drie voorste ontwerpen ofwel vlakte, met decoratieve afwerking of met een rand. Het concept is gebaseerd op vier kleuren voor het geslachte dier. U hebt dan de keuze uit 14 afwerkingen voor de draaideuren en twee soorten van het handvat. Er zijn twee verschillende hoogtes en elementen met twee verschillende breedtes. Eens te meer de optie voor custom-made product isbeschikbaar als u een op maat gemaakte kledingkast.

Maak een afspraak met onze beddenadviseur

Wilt u meer weten over Rauch Futur 2.0, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden qua opstelling, materialen en kleuren.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Product
Opmerking*