Nieuws

Auping warme winter weken

Tijdelijk héél véél wintervoordeel op álle Auping Boxsprings, Essential en matrassen! Boxsprings: – Boxspring Original 180 x 200cm. van € 2.495,- nu € 2.195,- Incl. hoofdbord Dublin en 2 Inizio matrassen – Boxspring Criade 180 x 200cm.

Jubilee Boxspringset

Gun jezelf een heerlijke nachtrust

AUPING SUMMERSALE

AUPING SummerSale 2018 15% voordeel op het gehele Auping assortiment . De looptijd van de actie is van zaterdag 14 juli t/m zaterdag 1 september 2018. In de actieperiode ontvangt u bij bestelling van Auping producten 15% voordeel over alle binnen de actie vallende producten. Deze actie gaat niet samen met andere lopende Auping actie’s   Vraag naar de actievoorwaarden: tel. 020-6121736.

Pullman Als beste getest

Pullman Silverline Premier en Excellence zijn weer als Beste Getest in de Consumentengids van Juni 2016 en Januari 2017

PULLMAN AKTIE 2E MATRAS VOOR DE HALVE PRIJS

Texeler

Er zijn veel factoren die het ene product onderscheidend maken van een ander. In dit blog laten we u kennis maken met het merk Texeler®, Nederlands bekendste merk voor wollen dekbedden. Kwaliteit uit eigen (ei)land Texel met haar prachtige zandstranden, gevarieerde natuur, rijke VOC-geschiedenis en zoute zee is niet alleen een ideale plek om uw vakantie door te brengen. Het is ook de plek waar het schaap de ‘texelaar’ haar origine kent en nog steeds vredig rond graast. Texels eigen stamboekschaap wordt wereldwijd geroemd om zijn uitstekende lamsvlees en bovenal om zijn wol van superieure kwaliteit.