Matrassen Amsterdam concept

Voor goedkope, comfortabele matrassen komt u langs bij Bode Bedden. Ga op de vele verschillende matrassen liggen en ontdek welk matras u prettig vindt. Het slaapcomfort is bepalend voor uw algehele fitheid. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door onze deskundige medewerkers in onze showroom. Zij weten naar aanleiding van uw slaaphouding en wensen precies welk matras voor u geschikt is.

  • Persoonlijk advies van experts
  • Matras geheel op maat
  • Gratis bezorgd in de regio

Assortiment matrassen

Aanbod inladen

Optimaliseer uw slaapcomfort met een kwaliteitsmatras

Ervaar de luxe en het comfort van een matras dat uw lichaam volledig ondersteunt bij Bode Bedden in Amsterdam.

  • Gratis bezorging in de regio
  • Matras op maat
  • Uitproberen in onze showroom
  • Hypoallergeen
  • Persoonlijk aanpasbaar

Geen mens is hetzelfde en dit maakt de keuze voor een geschikt matras maatwerk. Bode Bedden heeft meer dan tachtig jaar ervaring in de beddenbranche en heeft al veel tevreden klanten mogen helpen bij het optimaliseren van hun slaapcomfort.

Kies het matras dat het beste bij u past

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid en een goed matras is hier de basis van. Welk matras voor u het meest geschikt is hangt af van o.a. uw voorkeuren en slaaphouding. Dit kunt u pas echt bepalen door verschillende matrassen uit te proberen. Bezoek daarom onze vestiging centraal gelegen in Amsterdam.  Probeer en test de verschillende matrassen geheel vrijblijvend uit.

Bij Bode Bedden in Amsterdam  vindt u een ruime collectie matrassen die u gegarandeerd de juiste comfort en support bieden. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies zodat u een goede nachtrust tegemoet gaat.

De matrassen van Bode Bedden in Amsterdam

Bode Bedden biedt een uitgebreid assortiment van verschillende type matrassen die u kunt uitproberen in onze showroom. Elk  matras heeft zijn sterkste eigenschappen en elk merk zijn specialiteit. Bij Bode Bedden heeft u een brede keuze uit verschillende soorten matrassen zodat er zelfs voor de meest uiteenlopende wensen het geschikte matras op maat te vinden is.  Hieronder ziet u een  kleine uitleg over onze producten in het assortiment.

Meer luxe en comfort

Al onze matrassen brengen in tegenstelling tot de meeste merkloze matrassen een verhoogde luxe en comfort met zich mee. Indien u simpelweg opzoek bent naar meer luxe en slaapcomfort dan zijn de AVS Inizio van Auping bijvoorbeeld zeer geschikte keuzes. De matras heeft 3 comfortzones, een latex comfortlaag en zijn in 3 hardheden (soepel, medium en stevig) te bestellen. De Inizio is daarnaast uitermate geschikt voor een boxspring. Auping heeft diverse pocketven matrassen in de collectie. Kijk op onze website bij de Auping matrassen.

Hypoallergene matrassen

Wanneer u gevoeliger bent voor allergische reacties dan heeft u bij ons ook een ruime keuze uit hypoallergene matrassen.

Matrassen voor extra ondersteuning

Indien u vooral opzoek bent naar extra ondersteuning om bijvoorbeeld rug en gewrichtsklachten tegen te gaan dan kunnen de AVS Maestro, Adagio, Vivo of Cresto van Auping voor u een uitkomst zijn. Deze type matrassen zijn in veel uiteenlopende hardheden te verkrijgen. Daarnaast sluiten de Maestro en de Vivo nauwkeurig aan op de contouren van uw lichaam.

Topmatrassen

De dunne matrastoppers dienen ter versteviging en/of voegen extra comfort toe aan uw gewone matras. Hierdoor verhoogt u het slaapcomfort en verlengt u de levensduur van de matrassen. De topmatrassen hebben verschillende diktes en zijn gevuld met diverse materialen. Zo kiest u voor een topper met traagschuim voor optimale ontspanning van uw spieren. Door het traagschuim heeft u namelijk geen last van drukpunten wanneer u op het matras ligt. Wanneer u graag extra ondersteuning wilt, is een koudschuim matras een goede optie. Dit matras geeft de meeste tegendruk. Sommige toppers zijn ook te bestellen met watergel of Talalay latex. De topmatrassen zijn zowel voor 1 persoon als 2 personen verkrijgbaar.

Matrasadvies

Bode Bedden heeft ruime ervaring met het geven van professioneel advies voor de aanschaf van matrassen in Amsterdam. Kom snel langs in voor persoonlijk advies en ervaar zelf welk matras het beste bij u past. Wilt u graag direct meer informatie over ons brede assortiment? Bekijk dan hier onze productpagina.

Neem contact op

Neem bij vragen gerust contact met ons voor vrijblijvend advies over de matrassen van Bode Bedden.