Matrassen Amsterdam

Voor goedkope, comfortabele matrassen kom je langs bij Bode Bedden. Ga op de vele verschillende matrassen liggen en ontdek welk matras je prettig vindt. Het slaapcomfort is bepalend voor je algehele fitheid. Laat je daarom vrijblijvend adviseren door onze deskundige medewerkers in onze showroom. Zij weten naar aanleiding van je slaaphouding en wensen precies welk matras voor jou geschikt is.

  • Persoonlijk advies van experts
  • Matras geheel op maat
  • Gratis bezorgd in de regio

Assortiment matrassen

Optimaliseer je slaapcomfort met een kwaliteitsmatras

Ervaar de luxe en het comfort van een matras dat je lichaam volledig ondersteunt bij Bode Bedden in Amsterdam.

  • Gratis bezorging in de regio
  • Matras op maat
  • Uitproberen in onze showroom
  • Hypoallergeen
  • Persoonlijk aanpasbaar
  • Goedkope kwaliteitsmatrassen in Amsterdam

Geen mens is hetzelfde en dit maakt de keuze voor een geschikt matras maatwerk. Bode Bedden heeft meer dan negentig jaar ervaring in de beddenbranche en heeft al veel tevreden klanten mogen helpen bij het optimaliseren van hun slaapcomfort.

Kies het matras dat het beste bij jou past

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid en een goed matras is hier de basis van. Welk matras voor jou het meest geschikt is hangt af van o.a. je voorkeuren en slaaphouding. Dit kun je pas echt bepalen door verschillende matrassen uit te proberen. Bezoek daarom onze vestiging centraal gelegen in Amsterdam.  Probeer en test de verschillende matrassen geheel vrijblijvend uit.

Bij Bode Bedden in Amsterdam  vind je een ruime collectie matrassen die je gegarandeerd de juiste comfort en support bieden. Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van persoonlijk en deskundig advies zodat je een goede nachtrust tegemoet gaat.

De matrassen van Bode Bedden in Amsterdam

Bode Bedden biedt een uitgebreid assortiment van verschillende type matrassen die je kunt uitproberen in onze showroom. Elk matras heeft zijn sterkste eigenschappen en elk merk zijn specialiteit. Bij Bode Bedden heb je een brede keuze uit verschillende soorten matrassen zodat er zelfs voor de meest uiteenlopende wensen het geschikte matras op maat te vinden is. Hieronder zie je een kleine uitleg over onze producten in het assortiment.

Meer luxe en comfort

Al onze matrassen brengen, in tegenstelling tot de meeste merkloze matrassen, een verhoogde luxe en comfort met zich mee. Indien je simpelweg opzoek bent naar meer luxe en slaapcomfort dan zijn de AVS Inizio van Auping bijvoorbeeld zeer geschikte keuzes. De matras heeft 3 comfortzones, een latex comfortlaag en zijn in 3 hardheden (soepel, medium en stevig) te bestellen. De Inizio is daarnaast uitermate geschikt voor een boxspring. Auping heeft diverse pocketven matrassen in de collectie. Kijk op onze website bij de Auping matrassen.

Hypoallergene matrassen

Wanneer je gevoeliger bent voor allergische reacties dan heb je bij ons ook een ruime keuze uit hypoallergene matrassen.

Matrassen voor extra ondersteuning

Indien je vooral opzoek bent naar extra ondersteuning om bijvoorbeeld rug en gewrichtsklachten tegen te gaan dan kunnen de AVS Maestro, Adagio, Vivo of Cresto van Auping een uitkomst voor je zijn. Deze type matrassen zijn in veel uiteenlopende hardheden te verkrijgen. Daarnaast sluiten de Maestro en de Vivo nauwkeurig aan op de contouren van je lichaam.

Topmatrassen

De dunne matrastoppers dienen ter versteviging en/of voegen extra comfort toe aan je gewone matras. Hierdoor verhoog je het slaapcomfort en verleng je de levensduur van de matrassen. De topmatrassen hebben verschillende diktes en zijn gevuld met diverse materialen. Zo kies je voor een topper met traagschuim voor optimale ontspanning van je spieren. Door het traagschuim heb je namelijk geen last van drukpunten wanneer je op het matras ligt. Wanneer je graag extra ondersteuning wil, is een koudschuim matras een goede optie. Dit matras geeft de meeste tegendruk. Sommige toppers zijn ook te bestellen met watergel of Talalay latex. De topmatrassen zijn zowel voor 1 persoon als 2 personen verkrijgbaar.

Matras op maat Amsterdam

We hebben veel verschillende maten matrassen beschikbaar. Zit de gewenste afmeting niet in ons assortiment? Bestel dan je matras geheel op maat! Neem contact met ons op of bezoek de showroom voor alle mogelijkheden.

Matrasadvies

Bode Bedden heeft ruime ervaring met het geven van professioneel advies voor de aanschaf van matrassen in Amsterdam. Kom snel langs in voor persoonlijk advies en ervaar zelf welk matras het beste bij jou past. Wil je graag direct meer informatie over ons brede assortiment? Bekijk dan hier onze productpagina.

Matrassen Amsterdam: de beste kwaliteit in de regio

Bode Bedden bevindt zich aan de Postjesweg in Amsterdam. Al meer dan negentig jaar zijn we een gevestigde naam voor uitstekende bedden, boxsprings en matrassen in Amsterdam. Onze matrassen kun je  overal vinden. We hebben vele particulieren mogen helpen bij het vinden van de ideale matras, maar ook in diverse hotels in Amsterdam matrassen hebben we matrassen geleverd. Voor matrassen in Amsterdam moet je bij Bode Bedden zijn!

Matras kopen in Amsterdam

Bezoek de showroom van Bode Bedden aan de Postjesweg 12 in Amsterdam en bekijk onze gehele collectie kwaliteitsmatrassen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies op maat. Heb je vragen over onze matrassen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!