Ledikanten

Ontdek de collectie ledikanten bij Bode Bedden in Amsterdam. We hebben een wisselende collectie ledikanten en showroommodellen in onze ruime showroom. Maak een afspraak of loop onze showroom binnen om jouw perfecte ledikant te vinden.

  • Gratis levering en montage in Amsterdam
  • 5 jaar garantie op je aankoop
  • Meer dan 90 jaar beddenspecialist

Auping Ledikanten bij Bode Bedden Amsterdam

Bij Bode Bedden hebben we diverse Auping ledikanten. Combineer een Auping ledikant met een van onze matrassen voor slaapcomfort van het hoogste niveau. Bekijk onze collectie in de showroom, kom proefliggen of stel je eigen ledikant samen in onze beddenwinkel in Amsterdam. Je bent van harte welkom voor professioneel advies en volop inspiratie.

Bekijk onze gehele Auping collectie.

Auping Auronde ledikanten

Een Auping Auronde ledikant is een echte klassieker van Auping. Het model uit 1973 is ontworpen door designer Frans de la Haye en valt op door zijn bekende ‘oog’, ronde vormen en tijdloze design. Met een Auping Auronde ledikant dat is afgestemd op jouw persoonlijke slaaphouding en wensen ben je verzekerd van optimaal slaapcomfort.

Neem contact op met Bode Bedden

Voor meer informatie over onze ledikanten, persoonlijk advies of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 020 612 1736 of bodebedden@gmail.com. Of kom langs in onze beddenwinkel aan de Postjesweg 12 in Amsterdam.

Bekijk onze gehele collectie ledikanten in Amsterdam

Bode bedden
Ledikanten dealer in Amsterdam

Postjesweg 12, 1057 EA Amsterdam