Bode Bedden Amsterdam

Vind bij Bode Bedden Amsterdam jouw droombed door de ruime collectie aan bedden, matrassen, boxsprings en beddengoed. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar en we bieden ze aan tegen de scherpste prijzen. Bekijk ons aanbod gemakkelijk 24 uur per dag online op onze website of kom langs in onze beddenwinkel in Amsterdam.

 • Alle bedden zien en uitproberen in onze beddenwinkel in Amsterdam
 • Inclusief 5 jaar garantie op je aankoop
 • Gratis levering én montage

Mededeling

Wegens het Coronavirus zijn onze openingstijden aangepast dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur onze excuses voor het ongemak.Informatie over onze bezorgingen

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij Bode Bedden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging

Het bezorgen van de produkten voor onze klanten draagt bij aan het in stand houden van de nachtrust. Daarom blijven we op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via pakketten heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Er is geen bewijs dat mensen door pakketten besmet zijn geraakt.

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Onze bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze service kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Meer informatie

Als de situatie verandert passen we de informatie op deze pagina aan. We informeren leveranciers, klanten en partners voor wie wijzigingen gelden.

Onze collectie

Wij laten je hieronder een kleine greep uit onze collectie bedden, boxsprings en matrassen zien.

Korting op showroom bedden in Amsterdam

Kortingen tot wel 50% op onze direct leverbare showroom bedden in Amsterdam. In onze beddenwinkel bieden wij onze showmodellen van topmerken zoals Auping, Ubica en vele andere merken aan voor (bed)bodemprijzen. Kom langs in Amsterdam voor professioneel advies van onze gespecialiseerde verkopers.

Bekijk onze showmodellen

Bode bedden zorgt voor een
comfortabele nacht. Ik krijg eindelijk
de juiste nachtrust die ik nodig heb.

Anne Vermeulen - Amsterdam

Beddenspeciaalzaak Bode Bedden: de beddenwinkel in Amsterdam

Wij zijn al meer dan 90 jaar de specialist in bedden, matrassen, boxsprings en bedaccessoires. Bij ons staat een goede nachtrust centraal. Iedereen heeft een andere slaaphouding en een ander slaapcomfort. Daarom voorzien wij iedereen van een persoonlijk en betrouwbaar advies. Onze specialisten zoeken samen met jou naar een ledikant met een matras of een boxspring die bij jouw slaapbehoefte past. Bode Bedden Amsterdam is inmiddels een echt begrip in Amsterdam en omstreken. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan gerust langs bij onze beddenwinkel in Amsterdam.

Wilt u een bed kopen in Amsterdam, kom dan naar Bode Bedden. Bode Bedden is begonnen met 1 vestiging in Amsterdam onder de naam Opklapbeddenpaleis. De specialisatie in ruimtebesparende bedden is altijd gebleven: van opklapbedden tot luxe bedkasten, onderschuifbedden en slaapbanken.

Bode Bedden Amsterdam

Voor een bed, matras of boxspring kom je naar Bode Bedden Amsterdam. Onze beddenwinkel is al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in de verkoop van bedden en toebehoren. We zijn begonnen met een vestiging in Amsterdam waar we ruimtebesparende bedden verkochten en deze specialisatie is altijd gebleven. Bij ons vind je naast de standaard bedden en boxsprings ook:

 • Opklapbedden
 • Luxe bedkasten
 • Onderschuifbedden
 • Slaapbanken

In de beddenwinkel in Amsterdam hebben wij ook een grote collectie linnenkasten die wij gratis voor je monteren.

Lees meer over Bode Bedden

Matrassen kopen

Een goed matras geeft je lichaam volledige ondersteuning. Al onze matrassen brengen in tegenstelling tot de meeste merkloze matrassen een verhoogd comfort en luxe met zich mee. Wij hebben een groot assortiment matrassen van onder andere de merken Auping, Pullman, TopSleep en Eastborn. Wanneer je allergisch bent voor bepaalde stoffen of materialen, hebben wij hypoallergene matrassen.

Wij geven je graag advies over welk matras voor jou geschikt is. Kom daarom naar onze beddenwinkel in Amsterdam om de verschillende matrassen te proberen en te testen. Wij verzekeren je dat je bij ons het matras vindt dat jou het juiste slaapcomfort biedt.

Lees meer over onze matrassen

Boxspring kopen

Wanneer je twijfelt tussen de aanschaf van een boxspring en een traditioneel bed, kom dan eens langs in onze beddenwinkel in Amsterdam. Wat een boxspring anders maakt dan een ledikant is dat het een compleet verend onderstel heeft waar je eventueel een topmatras op kunt leggen. De combinatie van een verende bodem en een matras van topkwaliteit biedt jouw lichaam de nodige ondersteuning tijdens de nacht. Wij hebben boxsprings in verschillende maten en van verschillende merken. Hieronder vind je een kleine greep uit onze collectie:

 • Auping
 • Avek
 • Pullman
 • Norma

Bode Bedden is al meer dan 90 jaar de beddenwinkel in Amsterdam voor jouw boxspring.

 Lees meer over onze boxsprings

Auping Amsterdam

In onze beddenwinkel in Amsterdam vind je het hele Auping assortiment onder één dak: van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken uit de nieuwste collectie. Auping maakt gebruik van innovatieve materialen en technieken, zodat de producten altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn. Hierdoor kan Auping een optimaal slaapcomfort garanderen. Onze Auping collectie bestaat uit onder andere:

 • Auping boxsprings
 • Auping matrassen
 • Auping spiraalbodems
 • Auping dekbedovertrekken
 • Auping ledikanten

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de verkoop van Auping bedden en kunnen je daarom alles vertellen over de vele mogelijkheden en laatste ontwikkelingen.

Lees meer over Auping