Ducky Dons is hét donzen dekbed van Nederlandse bodem.

31 Mei, 2017 15:18

Ieder merk heeft altijd zijn eigen visie, manier van produceren en een bepaalde kwaliteit. In deze blog komt Ducky Dons aan bod. Ducky Dons is een Nederlands bedrijf en toonaangevende marktleider binnen de branche van kwalitatief hoogwaardige donzen dekbedden

Goed om te weten:

Ducky Dons gebruikt geen dons en veren van levende dieren.

 

Hoe het allemaal begon…

Ducky Dons Nederland B.V. is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het produceren van de meest hoogstaande kwalitatieve donzen dekbedden. In de jaren ’50 startte het bedrijf met het importeren en verwerken van dons en veren. Het grootste deel van deze productie werd tot rond 1970 geëxporteerd naar het buitenland omdat er binnen Nederland vrijwel nog geen markt was voor het donzen dekbed. Uiteindelijk verwierf het dekbed gaandeweg toch meer populariteit waardoor Ducky Dons zijn naam kon vestigen in eigen land. Tot op de dag van vandaag worden alle dekbedden en hoofdkussen van Ducky Dons volledige geproduceerd in Nederland. Dit begint bij het wassen van het dons en veren en loopt door tot het vullen van de hoofdkussens en dekbedden. Ducky Dons heeft door consumentgericht denken, een hoge product- en levensbetrouwbaarheid en constante productinnovatie een toonaangevende markt-leidende positie binnen de branche verworven.

Altijd verzekerd van hoogstaande Europese kwaliteit

Het productieproces van Ducky Dons voldoet aan de strengste Europese normen. Het is de enige producent in Nederland die aan al haar donzen dekbedden het Nomite® label mag voeren. Dit keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA) betekent dat het donzen dekbed bij uitstek geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Verder hebben de dekbedden het DIS- TUV (Dekbed Informatie Systeem) en Downafresh label. Hiermee wordt onder andere aangetoond dat het dekbed is geproduceerd met de hoogste kwaliteit onder de strengste Europese wetgeving en dat u altijd kunt achterhalen waar de materialen in uw dekbed vandaan komen.

Het donzen dekbed van Ducky Dons voor iedereen

Vaak wordt gedacht dat een donzen dekbed niet geschikt is voor personen die gevoelig zijn voor allergische reacties. Niets is echter minder waar! Allergische reacties worden namelijk veroorzaakt door de huisstofmijt in de slaapomgeving. Het is daarom altijd zeer belangrijk om te weten waar uw dekbed vandaan komt. Ducky Dons kan dit met zijn vele keurmerken altijd garanderen.

Uw Ducky Dons bij Bode Bedden

Ontdek bij Bode Bedden de meest zachte en comfortabele dekbedden en kussens van Ducky Dons. Neem een kijkje in één van onze vestigingen in Amsterdam of Hoofdorp voor professioneel advies en ervaar zelf de hoogstaande kwaliteit van Nederlandse bodem.