Blog

Auping warme winter weken

Tijdelijk héél véél wintervoordeel op álle Auping Boxsprings, Essential en matrassen! Boxsprings: – Boxspring Original 180 x 200cm. van € 2.495,- nu € 2.195,- Incl. hoofdbord Dublin en 2 Inizio matrassen – Boxspring Criade 180 x 200cm.

AUPING SUMMERSALE

AUPING SummerSale 2018 15% voordeel op het gehele Auping assortiment . De looptijd van de actie is van zaterdag 14 juli t/m zaterdag 1 september 2018. In de actieperiode ontvangt u bij bestelling van Auping producten 15% voordeel over alle binnen de actie vallende producten. Deze actie gaat niet samen met andere lopende Auping actie’s   Vraag naar de actievoorwaarden: tel. 020-6121736.

PULLMAN AKTIE 2E MATRAS VOOR DE HALVE PRIJS

Texeler

Er zijn veel factoren die het ene product onderscheidend maken van een ander. In dit blog laten we u kennis maken met het merk Texeler®, Nederlands bekendste merk voor wollen dekbedden. Kwaliteit uit eigen (ei)land Texel met haar prachtige zandstranden, gevarieerde natuur, rijke VOC-geschiedenis en zoute zee is niet alleen een ideale plek om uw vakantie door te brengen. Het is ook de plek waar het schaap de ‘texelaar’ haar origine kent en nog steeds vredig rond graast. Texels eigen stamboekschaap wordt wereldwijd geroemd om zijn uitstekende lamsvlees en bovenal om zijn wol van superieure kwaliteit.

Gegarandeerd goed slapen op een Pullman

Pullman is producent en ontwerper van boxsprings en matrassen. Het bedrijf is gevestigd in Vroomshoop  en onderdeel van Hilding Anders Netherlands. Van familiebedrijf tot grote speler Het begon allemaal bij een timmermanswerkplaats in het zuiden van Zweden. Vanaf 1939 begon Hildings Anders zich echter als doel te stellen om mensen een goede nachtrust te bezorgen. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in de beddenbranche.

Ducky Dons is hét donzen dekbed van Nederlandse bodem.

Ieder merk heeft altijd zijn eigen visie, manier van produceren en een bepaalde kwaliteit. In deze blog komt Ducky Dons aan bod. Ducky Dons is een Nederlands bedrijf en toonaangevende marktleider binnen de branche van kwalitatief hoogwaardige donzen dekbedden Goed om te weten: Ducky Dons gebruikt geen dons en veren van levende dieren.   Hoe het allemaal begon… Ducky Dons Nederland B.V.

Auping waakt al 125 jaar over uw nachtrust

Ieder merk heeft een eigen visie en karaktereigenschappen die het merk maken wat ze zijn. In dit blog: Auping.

Waar moet op letten bij het kopen van een boxspring?

De Boxspring, ook wel hotelbed genoemd, biedt door de vele mogelijkheden slaapcomfort op maat. Overgekomen vanuit de Verenigde Staten via Engeland is het bedsysteem inmiddels razend populair in ons land. Wanneer u van plan bent een boxspring aan te schaffen zijn er een aantal belangrijke aspecten om op te letten zodat een goede nachtrust gegarandeerd is, we hebben ze voor u de belangrijkste vijf op een rijtje gezet.