Bedkast Amsterdam concept

Een bedkast is een bed dat gemakkelijk opklapbaar is. Zo heeft u extra ruimte wanneer u het bed niet nodig heeft. De bedkast biedt een praktische indeling voor een studentenkamer of vakantiewoning en is ideaal voor logés. Bij Bode Bedden in Amsterdam vindt u diverse bedkasten. Kom langs om een kastbed uit te zoeken.

  • Praktische bedden voor kleine kamers
  • Makkelijk inklapbare bedden
  • Gratis geleverd en gemonteerd

Bedkast kopen?

Assortiment inladen

Ideaal voor de kinderslaapkamer in onze stacaravan

Kom langs bij Bode Bedden in Amsterdam voor:

  • Bedkast van topkwaliteit
  • Gratis levering en montage
  • Praktisch en heerlijk slaapcomfort
  • Persoonlijk advies: kastbed op maat

Horizontale bedkasten

Er zijn verschillende soorten kastbedden. De horizontale bedkasten worden het meest gebruikt voor eenpersoonsbedden. Wanneer u dit bed uitklapt, komt het horizontaal naar buiten. Dit betekent dat er altijd een van de rechte zijdes van het bed tegen de muur aan staat. Het bed is net zo gemakkelijk weer in te klappen, zodat u de ruimte in de kamer weer terug heeft.

Verticale bedkasten

De verticale bedkasten zijn voornamelijk voor tweepersoonsbedden of twijfelaars. Deze klapt u op een verticale wijze open, waardoor het hoofdeinde of voeteneinde tegen de muur staat. Op dezelfde manier wordt het bed ook weer ingeklapt. Het beddengoed laat u gewoon op het bed zitten als dat weer de kast in gaat.

Inklapbare stapelbedden

Een nog praktischere oplossing is een inklapbaar stapelbed. Hierdoor kunt u in een kleine ruimte twee bedden boven elkaar kwijt. Ideaal voor een kleine kinderslaapkamer, in een vakantiewoning of op een logeerkamer. Overdag, wanneer de bedden niet worden gebruikt, klapt u deze in en kunt u de ruimte in de kamer gebruiken voor andere dingen.

Bedkast kopen bij Bode Bedden

Online ziet u een klein aanbod bedkasten die Bode Bedden leveren kan. Kom langs in de showroom om uw bedkast te bekijken en uit te proberen. De kastbedden zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Zo zit er altijd wel een kastbed voor u bij.

Neem contact op

Voor meer informatie of advies over een bedkast neemt u contact met ons op via 020 612 1736. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.