Auping waakt al 125 jaar over uw nachtrust

31 Mei, 2017 14:51

Ieder merk heeft een eigen visie en karaktereigenschappen die het merk maken wat ze zijn.
In dit blog: Auping. Auping is een Nederlands bedrijf dat door de jaren heen uitgegroeid is tot een marktleider in Nederland op het gebied van slapen.

description here

De rijke geschiedenis van Auping in een notendop

Koninklijke Auping BV zet haar eerste stap in 1888 wanneer smid Johannes Auping de opdracht krijgt een hygiënischer bed te maken. Het resultaat: Een bedbodem met gedraaide, in elkaar gevlochten ijzerdraden die in een ijzeren frame zijn gespannen.

Johannes Auping ontwikkelt vervolgens zelf machines om zijn uitvinding te produceren voor de massa; het bedrijf Auping is geboren. In 1912 opent Auping de deuren van een nieuwe, grote fabriek in Deventer en al snel ontwikkeld Auping verschillende gewilde bed modellen.

Wanneer Auping in 1988 100 jaar bestaat ontvangt het bedrijf het predicaat “koninklijk’ en gaat het bedrijf voortaan verder als Koninklijke Auping BV. In deze tijd breidt men het assortiment uit met bijpassende dekbedden, kussens en hoezen voor een ultieme slaapbeleving.

Na het starten met de productie en verkoop van Boxprings gaat het vanaf 1998 snel. Nieuwe producten en product innovaties volgen elkaar rap op. 125 jaar later ontwikkelt Auping nog steeds zijn eigen productiemachines en is de familie nog steeds het drijfveer achter het bedrijf.

description here

Auping nights, Better days

Als vanzelfsprekend staat een goede nachtrust bij Auping voorop. Met 125 jaar gestapelde slaapkennis krijgt uw lichaam altijd de beste ondersteuning. Een goede nachtrust is immers essentieel voor een goede start van de dag. Bij de ontwikkeling van een nieuwe product staan dan ook altijd de volgende drie pijlers voorop:

  • Uitgerust wakker door goede ventilatie
  • Comfortabel slapen door goede drukverlaging
  • Moeiteloos draaien door de juiste ondersteuning.

Bedden met het oog op de toekomst

Als marktleider neemt Auping verantwoordelijkheid voor vandaag en morgen. Daarbij kiest Auping bewust voor duurzame productiemethoden en streeft naar het gebruik van recyclebare en milieuvriendelijke materialen met als doel om in 2020 volledig cradle to cradle® bedrijf te zijn.

Kwaliteit bij Bode Bedden

Ontdek bij Bode Bedden het comfort en de prachtige uitstraling van Auping in ons ruime assortiment boxsprings, matrassen en bedden. Kom langs in onze beddenwinkel in Amsterdam of Hoofddorp voor professioneel advies en ervaar hét koninklijke slapen.