World Sleep Day promotie

10% voordeel op het gehele Auping assortiment

Sinds 2008 vindt er jaarlijks wereldwijd een themadag plaats waar de aandacht wordt gevestigd op het belang van gezonde slaap: de World Sleep Day. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 17 maart. Om deze dag te vieren ontvangt u van maandag 13 tot en met zaterdag 25 maart 10% voordeel op het hele Auping assortiment. Alléén de boxspringcombinatie Tone loopt niet mee in deze promotie.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping actie’s, tenzij anders door Bode Bedden en Auping aangegeven. Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en Bode Bedden.

Auping spiraalbodems

Omschrijving

De spiraalbodem biedt naast goede ventilatie meer dan 10.000 drukpunten voor een juiste ondersteuning van het lichaam. De spiraalbodem kan zelf op poten staan of in een bed-omranding worden gelegd.

  • Keuze uit 5 uitvoeringen, vlak, handverstelbaar en deels of geheel elektrisch verstelbaar.
  • De elektrisch verstelbare uitvoeringen zijn draadloos verstelbaar en evt. gelijktijdig verstelbaar.
  • Als u bij uw spiraalbodem kiest voor een AVS matras, kan deze stevig aan de spiraalbodem worden bevestigd.

Maak een afspraak met onze beddenadviseur

Wilt u meer weten over Auping spiraalbodems, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden qua opstelling, materialen en kleuren.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Product
Opmerking*