Auping matrassen

Bij Bode Bedden hebben we vele verschillende voordelige matrassen van het merk Auping. In onze showroom kunt u alle Auping matrassen uitproberen en ontdekken welke matras het meest comfortabel ligt. Onze matrasspecialisten geven u graag een passend advies. Zij weten precies welke matras bij uw slaaphouding past. Het is belangrijk om een matras te kiezen die bijdraagt aan uw slaapcomfort en algehele fitheid. Gratis thuisbezorgd in de regio Amsterdam.

  • Passend advies van deskundige medewerkers
  • Perfecte matras bij uw slaaphouding
  • 90 dagen omruilgarantie bij matrashardheid

Assortiment Auping matrassen

Auping AVS Inizio matras

Beter slapen tegen een voordelige prijs? De Auping AVS Inizio is een comfortabele matras met 3 zones. Hij past op elke bedbodem. Deze matras is 18 cm hoog en de kern bestaat uit DPPS® pocketveren. Dit zorgt gegarandeerd voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. De Inizio matras heeft een latex comfortlaag, wat ideaal is voor mensen die zoeken naar een combinatie van veerkracht en zachtheid. De Auping AVS Inizio is verkrijgbaar in vier hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping AVS Adagio matras

Een veerkrachtig matras met 5 zones, die het profiel van uw lichaam volgt. De DPPS® pocketveren zorgen ervoor dat u gemakkelijk draait in uw slaap. De Adagio matras met drukverdeler zorgt ervoor dat u lekkerder ligt. Deze matras is 20 cm hoog en verkrijgbaar in vier hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping AVS Cresto matras

De Auping AVS Cresto is een kwaliteitsmatras met 5 zones, met extra ondersteuning voor uw schouders. Een Auping matras hoeft u nooit te draaien. Dan liggen de zones niet meer goed. Uw schouders en hoofd hebben een andere vorm van ondersteuning nodig dan uw onderrug. Bij de Cresto matras zakken uw schouders weg in de matras, zodat u minder druk ervaart. Dat ligt net wat prettiger. Daarnaast heeft de Cresto matras een afritsbare, wasbare bovenkant en is hij verkrijgbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping AVS Maestro matras

Zoals de naam al een beetje weggeeft, verenigt de Maestro meesterlijk ligcomfort met maximale ondersteuning. De Auping AVS Maestro matras is voorzien van visco elastisch materiaal in de schouderzone die zorgt voor extra drukverlichting. De matras is te verkrijgen in vier verschillende hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping AVS Vivo matras

Hét topmodel van Auping is de Vivo. Deze matras beschikt over alle eigenschappen van een Auping matras, met 5 zones en een geavanceerde heup- en schouderzone door het gebruik van visco elastisch schuim. De drukverdeler zorgt voor een fijne overgang tussen de verschillende zones en goede ventilatie. Deze matras is 24 cm hoog en is te verkrijgen in vier hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping AVS Evolve matras

Dit matras van Auping is de eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dit betekent dat elk materiaal van de matras eindeloos hergebruikt kan worden. De Auping AVS Evolve is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw slaapgenot. De matras is heerlijk zacht en extra ventilerend. De Auping AVS Evolve matras is te verkrijgen in vier hardheden: soepel, medium en stevig.

Auping matrastoppers

Boven op de gekozen matras is het mogelijk om een topper aan te schaffen. Toppers zijn vaak zacht en zorgen voor extra comfort. Men schaft toppers vaak aan bij een Auping boxspring, maar ook bij andere bedden zijn ze de kers op de spreekwoordelijke taart. Een topper biedt ook meer bescherming van de matras. Auping heeft 5 toppers:

  • Topper Prestige
  • Topper Deluxe
  • Topper Comfort
  • Topper Kiruna met wol
  • Topper Kiruna met paardenhaar

Deze toppers kunnen we eventueel voor u bestellen.

Auping matrassen uitproberen in Amsterdam

In de showroom van Bode Bedden in Amsterdam bent u welkom om alle matrassen uit te proberen en erachter te komen op welke matras u het beste ligt. Elke matras heeft zijn eigen sterke eigenschappen en specialiteit, daarom is het slim om een matras eerst uit te testen. Benieuwd wat er nog meer in onze showroom te vinden is? Bekijk dan onze productpagina.

Matras kopen Amsterdam

Al onze matrassen bieden meer luxe en comfort dan merkloze matrassen. Bij ons heeft u ook een ruime keuze uit hypoallergene matrassen voor als u gevoelig bent voor allergische reacties. Onze matrassen bieden goede ondersteuning van de slaappositie en worden op maat voor u gemaakt. Toch niet helemaal tevreden over de hardheid van uw matras? Dan mag u tot 90 dagen na aankoop uw matras omruilen voor een harder of zachter model. De showroom van Bode Bedden is te vinden aan de Potjesweg in Amsterdam. Wilt u weten welke matras uw match is? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.