Auping Essential

De Auping Essential is een duurzaam bed met een strakke vormgeving en is verkrijgbaar in 10 kleuren. De Essential is te combineren met alle Auping matrassen en spiralen. Stel uw eigen Auping Essential samen in onze winkel in Amsterdam. Maak een afspraak en kom de Auping Essential uitproberen.

Waarom een Auping Essential kopen bij Bode Bedden?

  • Gratis bezorging en montage in Amsterdam
  • 5 jaar garantie op uw nieuwe bed
  • Professioneel slaapadvies van onze adviseurs
  • Al ruim 90 jaar de Auping-specialist van Amsterdam
  • Proefslapen in onze showroom

Afspraak maken0206121736


Auping Essential bedden

Bij Bode Bedden vindt u de Auping Essential in alle 10 kleuren en kunt u het bed helemaal naar wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld een elektrische beddenbodem of een tafeltje.

Auping Essential kopen

Wanneer u een Auping Essential bij Bode Bedden koopt, kunt u hem zelf samenstellen. Precies zoals u wil. Zo kunt u verschillende kleuren kiezen voor de onderdelen van het bed, u kunt kiezen welke stoffering u wilt en welke afmetingen u zoekt in een bed. Daarnaast kunt u kiezen welke beddenbodem de Essential moet hebben: een vlakke versie of een elektrisch verstelbare variant. Tot slot kiest u uit een van de Auping matrassen voor een optimale nachtrust.

Kom langs in onze beddenwinkel om uw Auping Essential samen te stellen.

Voordelen van een Auping Essential bed

  • De Auping Essential is duurzaam en volledig recyclebaar
  • De Auping Essential is volledig naar wens samen te stellen
  • Bekroond met de Red Dot Design Award en IF Product Design Award
  • Gratis bezorgd en gemonteerd in de regio van Amsterdam

Auping Essential samenstellen

Wanneer u een Auping Essential samenstelt, kunt u verschillende keuzes maken. Hieronder leggen we u de keuzes uitgebreid uit.

De kleur van het frame

U kunt kiezen uit 10 kleuren voor het Essential frame: Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Sand beige, Pine green, Blush, Night blue, Dusty red en Royal blue. De drie meest gekozen kleuren voor het Essential frame zijn: Night blue, Warm grey en Pure white. In onze showroom kunt u alle kleuren bekijken.

Hoogte van het bed

De lighoogte van een standaard Auping Essential bed is 50 cm van de grond. Het is mogelijk om te kiezen voor onderzetpootjes, zodat u nog hoger van de grond ligt. Dit vergemakkelijkt bovendien het schoonmaken onder het bed. Ook de onderzetpootjes zijn in alle 10 de kleuren verkrijgbaar. Dit kan dezelfde kleur zijn als het frame, maar voor een dynamisch effect kunt u ook kiezen voor een andere kleur.

Hoofdbord

Het hoofdbord is de echte eye-catcher van de Auping Essential. U kunt kiezen om deze in een van de 10 kleuren te laten lakken of te laten stofferen. Hier geldt ook weer dat u dezelfde kleur kunt kiezen als het frame of een mooie andere kleur kunt kiezen voor het hoofdbord.

Extra opties

Het is mogelijk om een nachttafeltje toe te voegen aan het bed. Deze zijn gemaakt van sterk beukenhout en passen met hun ronde vorm goed bij het design van het bed zelf. Een goede beddenbodem is belangrijk voor een goede nachtrust. U kunt kiezen uit een vlakke spiraalbodem of een elektrisch verstelbare bodem. De elektrische variant is bedienbaar met uw telefoon of tablet.

Auping Essential uitproberen in onze beddenwinkel

Bezoek onze showroom in Amsterdam om de Auping Essential in het echt te bekijken of uit te proberen. We staan vijf dagen in de week voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste beddenkeuze. Uw nachtrust staat bij ons centraal.

Bode Bedden Amsterdam
Postjesweg 12
1057 EA Amsterdam
020 612 1736
bodebedden@gmail.com

Maandag:Gesloten
Dinsdag :10:00 - 18:00 uur
Woensdag:10:00 - 18:00 uur
Donderdag:10:00 - 18:00 uur
Vrijdag :10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Contact opnemen met Bode Bedden Amsterdam

Voor vragen over de Auping Essential kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn telefonisch of per e-mail te bereiken.