Auping Criade

Een Auping Criade boxspring is een echte eyecatcher en maakt elke slaapkamer compleet. Bovendien stimuleert de Criade een goede nachtrust. Kies uit een vlakke of een elektrisch verstelbare uitvoering. En kies daarna uit een brede collectie stoffen. De Criade boxspring stelt u dus helemaal zelf samen.

Koopt u een Auping Criade bij Bode Bedden in Amsterdam, dan ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie. Uiteraard bezorgen we het bed gratis én zetten we hem voor u in elkaar. We kunnen ons voorstellen dat u het bed eerst wilt zien en voelen. Daarom bent u van harte welkom in onze beddenwinkel in hartje Amsterdam.

Waarom een Auping Criade kopen bij Bode Bedden?

 • Gratis bezorging en montage in Amsterdam
 • 5 jaar garantie
 • Professioneel slaapadvies
 • Ruim 90 jaar de boxspring specialist van Amsterdam
 • Proefslapen in onze showroom

Auping Criade vlak

Eenpersoonsbed vlak in 80, 90 of 100 cm breed.
Vanaf € 2.055,-
Tweepersoonsbed vlak in 160, 180 of 200 cm breed.
Vanaf € 3.495,-

Auping Criade elektrisch verstelbaar

Eenpersoonsbed elektrisch met 2 motoren in 80, 90 en 100 cm breed.
Vanaf € 3.080,-
Tweepersoonsbed elektrisch met 2 motoren in 160, 180 en 200 cm breed.
Vanaf € 5.565,-

Ik wil de Auping Criade kopen

Auping Criade Boxspring

De Auping Criade Boxspring kunt u volledig personaliseren. Precies zoals u dat wil. U bepaalt zelf de kleur, stoffering, hoogte en breedte. Ook het type Criade kiest u zelf: gaat u voor een vlakke versie of de elektrisch verstelbare variant? Vervolgens kiest u uit diverse soorten matrassen die verschillen in hardheid en comfort.

Voordelen van een Auping Criade Boxspring

 • Volledig zelf samen te stellen
 • Leverbaar in 2 uitvoeringen: vlak en elektrisch
 • Blinkt uit in ondersteuning en comfort
 • Tot in detail nauwkeurig afgewerkt

Metalen frame

Het frame van de Auping Criade is gemaakt van hoogwaardig metaal en vormt de basis van de boxspring. Door de kleur van het frame af te stemmen op de stof, creëert u een schitterend geheel waarin u uw verdiende nachtrust pakt.

Uitvoering: vlak of elektrisch

De boxspring straalt kracht, stabiliteit en comfort uit. Net zoals andere Auping boxsprings kunt u ervan uitgaan dat ook deze boxspring goed ventileert. Dit is te danken aan de bodem die is gebouwd op een 80% open spiraalbodem. Deze is voorzien van pocketveren en luchtdoorlatende 3D-materialen. Kies uit een vlakke boxspring of een elektrisch verstelbaar model met 1, 2 of 3 motoren.

Wanneer u voor de elektrisch verstelbare versie gaat, krijgt u daar ook een handsethouder bij in dezelfde kleur als de box.

Beschikbare maten

De Criade boxspring is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

 • Breedtematen: 80, 90 ,100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm
 • Lengtematen: 200, 210 en 220 cm

Criade hoofdborden en voetborden

De Auping Criade is leverbaar in 4 verschillende hoofdborden en 3 verschillende voetborden. De hoofd- en voetborden zijn rondom gestoffeerd: hierdoor springt de Criade er helemaal uit. Om ervoor te zorgen dat de stof volledig aansluit, wordt het stofferen met de hand gedaan.

4 soorten voetborden:

 • Plain: rechthoekig en strak
 • Bend: gebogen voetbord bestaande uit twee delen, met afgeronde accenten
 • Square: hoog, doorgestikt en klassieke uitstraling
 • Cushion: zacht en los afgewerkt

3 soorten voetborden:

De voetborden zijn, net zoals de hoofdborden, leverbaar in Plain, Bend en Square.

Matrassen voor de Auping Criade boxspring

Bij Bode Bedden in Amsterdam ontvangt u deskundig advies over welk matras het beste bij u past. De matrassen zijn voorzien van DPPS pocketveren waardoor optimale ondersteuning én comfort is gegarandeerd. Het matras wordt geleverd in een witte kleur, maar kan ook worden gestoffeerd.

De gestoffeerde matrassen dienen altijd gecombineerd te worden met een topper. De topper zorgt voor een extra laag comfort en is belangrijk voor het liggevoel. Probeer daarom toppers uit in onze beddenwinkel.

Criade toppers

Met een topper creëert u nog meer comfort en meer zachtheid. Kies uit verschillende soorten toppers voor 1 of 2 personen. Wanneer u een elektrisch verstelbare Auping Criade heeft gekozen, ga dan voor de splittopper. Door de split in het midden, kunt u de boxen los van elkaar verstellen.

Uitproberen in onze beddenwinkel

Om een Auping Criade boxspring uit te proberen of te kopen bezoekt u onze showroom in Amsterdam. Hier staan we 5 dagen in de week voor u klaar om u te voorzien van professioneel slaapadvies. Want: uw nachtrust staat bij ons centraal.

Bode Bedden Amsterdam
Postjesweg 12
1057 EA Amsterdam
020 612 1736
bodebedden@gmail.com

Neem contact op met Bode Bedden Amsterdam

Voor vragen over het bestellen van de Auping Criade of de levertijd neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op.