Nieuwsbrief

Bode Bedden gaat per 31 januari 2024 stoppen. Ik, Ron Bode, ga na 52 jaar met pensioen. Het was geen makkelijke beslissing want ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan. Het blijft wel een beddenzaak.

Per 1 februari komt Sleepfast zich vestigen in de bestaande winkel. Sleepfast opent hiermee hun vierde vestiging. Sleepfast heeft nagenoeg dezelfde merken in hun assortiment, die Bode Bedden al jarenlang verkoopt. Sleepfast neemt alle services en garantie over van Bode Bedden. Hiermee is uw garantie gewaarborgd. 

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de leuke en fijne samenwerking.

Ron Bode

TOT 31 JANUARI OP ALLES 50% KORTING.

Auping boxspring

De Auping boxspring is niet alleen een plaatje in de slaapkamer, het bed biedt ook nog eens meer dan genoeg slaapcomfort. Maak een afspraak en kom uw eigen Auping boxspring samenstellen in onze beddenwinkel in Amsterdam of probeer de boxspring even uit.

Waarom een Auping boxspring kopen bij Bode Bedden?

  • Gratis bezorging en montage in Amsterdam
  • 5 jaar garantie op uw nieuwe bed
  • Professioneel slaapadvies van onze adviseurs
  • Al ruim 90 jaar de Auping-specialist van Amsterdam
  • Proefliggen in onze showroom

Afspraak maken0206121736

Auping boxsprings

Bij Bode Bedden vindt u de Auping boxspring in 3 varianten die u helemaal naar wens kunt samenstellen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de stof en de kleur van uw bed en hoofdbord. U heeft de keuze uit 14 verschillende stoffen in diverse kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor een vlakke beddenbodem of een verstelbare uitvoering. Met een verstelbare uitvoering is het mogelijk om het rug- en voetendeel en het hoofdeinde elektrisch verstellen. Maak uw bed af met de gewenste poten.

Auping boxspring kopen

Een Auping boxspring is precies samen te stellen zoals u dat wenst. U kunt kiezen uit verschillende modellen, hoofdborden, poten en stoffen in vele verschillende kleuren. De boxsprings van Auping zijn te combineren met alle witte, gestoffeerde matrassen en toppers.

Maak een afspraak en kom langs in onze beddenwinkel om uw Auping boxspring samen te stellen.

Voordelen van een Auping boxspring

  • De Auping boxspring is volledig naar wens samen te stellen.
  • De Auping boxspring is als beste getest door de Consumentenbond.
  • Gratis bezorgd en gemonteerd in de regio van Amsterdam.

Auping boxspring samenstellen

Stel zelf uw Auping boxspring samen. Kies zelf de stof en de kleur. Hieronder leggen we u de verschillende opties uitgebreid uit.

Model Auping boxspring

Bode Bedden verkoopt alle varianten van de Auping boxspring:

Auping Original

Een Auping Original is een minimalistisch vormgegeven bed. Simpel, strak en elegant. Precies zoals een boxspring bedoeld is.

Auping Criade

Een Auping Criade boxspring is een echte eyecatcher en maakt elke slaapkamer compleet. Het is een verfijnde boxspring met ranke lijnen en een stalen frame in 10 kleuren.

Auping Tone

De Auping Tone is de nieuwste boxspring in de Auping boxspring collectie. Een kleurrijke uitvoering met een sterk stalen frame in 5 kleuren. Door haar slanke vorm past deze boxspring feilloos in de trend van slanke bedden.

De kleuren van het bed

De Auping boxspring is helemaal naar wens te bepalen. U kunt kiezen uit 95 stoffen. In onze showroom is het mogelijk om de stoffen te bekijken.

Hoogte van het bed

De Auping Original is verkrijgbaar als ‘laag’ en als ‘hoog’ model. Wanneer u kiest voor een hoog model, maakt u de ruimte onder het bed makkelijker schoon en zorgt voor een comfortabele in- en uitstap. De pootjes zijn in alle 10 de kleuren verkrijgbaar.

Hoofdbord

Wilt u een hoofdbord aan het bed? Ook hier zijn vele verschillende keuzes te maken. De Auping Original heeft 11 verschillende hoofdborden en 1 type voetbord. De Auping Criade heeft 4 verschillende borden en 3 verschillende voetborden in diverse kleuren en stoffen. De Auping Tone is minimalistisch en heeft 1 hoofdbord in verschillende kleuren dat past bij het slanke ontwerp.

Extra opties

De mogelijkheden voor de ideale boxspring zijn eindeloos! Naast bovenstaande opties voegt u bijvoorbeeld een bord aan het voeteneinde toe of kiest u voor een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de boxspring hebben we ook bijpassende accessoires, zoals nachtkastjes, in ons assortiment. Kom langs in onze beddenwinkel en bekijk alle mogelijkheden en probeer het bed in alle rust uit.

Auping boxspring uitproberen in onze beddenwinkel

Bezoek onze showroom in Amsterdam en probeer de Auping boxspring in het echt uit. We zijn vijf dagen in de week geopend en helpen u daar graag bij het maken van de juiste beddenkeuze. Uw nachtrust staat bij ons centraal.

Bode Bedden Amsterdam
Postjesweg 12
1057 EA Amsterdam
020 612 1736
bodebedden@gmail.com

Maandag:Gesloten

Dinsdag:10:00 - 18:00 uur

Woensdag:10:00 - 18:00 uur
Donderdag:10:00 - 18:00 uur

Vrijdag:10:00 - 18:00 uur

Zaterdag:10:00 - 17:00 uur

Zondag:Gesloten

Ontvang gratis advies

Heet u nog vragen over de Auping boxspring of een van onze andere producten? Onze beddenspecialisten staan u graag te woord. Maak een afspraak in onze beddenwinkel of neem telefonisch contact met ons op.