World Sleep Day promotie

10% voordeel op het gehele Auping assortiment

Sinds 2008 vindt er jaarlijks wereldwijd een themadag plaats waar de aandacht wordt gevestigd op het belang van gezonde slaap: de World Sleep Day. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 17 maart. Om deze dag te vieren ontvangt u van maandag 13 tot en met zaterdag 25 maart 10% voordeel op het hele Auping assortiment. Alléén de boxspringcombinatie Tone loopt niet mee in deze promotie.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping actie’s, tenzij anders door Bode Bedden en Auping aangegeven. Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en Bode Bedden.

Auping AVS Vivo

Omschrijving

De Vivo matras heeft 5 comfortzones en is 24 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS® pocketveren met een asymmetrische opbouw. Dit betekent dat de matras nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam. De Vivo heeft een comfortlaag van temperatuurregulerende Pura latex of Visco Activ. De matras is voorzien van een flexibele schouder- en heupzone dankzij het gebruik van een visco elastisch schuim.

  • Verkrijgbaar in 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig
  • De AVS Vivo is standaard met een afneembare warme tijk of een wasbare tijk (cool).
  • Temperatuurregulerende comfortlaag die zich aanpast aan uw lichaamstemperatuur.
  • Bij een 2-persoonsuitvoering van deze matras heeft u de keuze voor 1 grote pocketverenkern of 2 losse pocketverenkernen voor persoonlijker comfort.
  • De matras is opgebouwd uit optimaal ventilerende materialen, voor een schoon en hygienisch matras.

Maak een afspraak met onze beddenadviseur

Wilt u meer weten over Auping AVS Vivo, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden qua opstelling, materialen en kleuren.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Product
Opmerking*