World Sleep Day promotie

10% voordeel op het gehele Auping assortiment

Sinds 2008 vindt er jaarlijks wereldwijd een themadag plaats waar de aandacht wordt gevestigd op het belang van gezonde slaap: de World Sleep Day. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 17 maart. Om deze dag te vieren ontvangt u van maandag 13 tot en met zaterdag 25 maart 10% voordeel op het hele Auping assortiment. Alléén de boxspringcombinatie Tone loopt niet mee in deze promotie.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping actie’s, tenzij anders door Bode Bedden en Auping aangegeven. Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en Bode Bedden.

Auping AVS Maestro

Omschrijving

De Maestro matras heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog.  De matras is voorzien van een flexibele schouderzone dankzij het gebruik van een visco elastisch schuim in de verenkern. De kern bestaat uit DPPS® pocketveren met een asymmetrische (ongelijke) opbouw. Dit betekent dat de matras nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam. De Maestro heeft een comfortlaag van Pura latex.

  • In 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.
  • In diverse 1- en 2-persoonsmaten. De 2-persoonsuitvoering heeft 1 kern of 2 losse kernen. Bij een matras met 2 kernen kunt u individueel de stevigheid kiezen. De 2-persoonsmatras kan dus een soepele en stevige helft hebben.
  • De AVS Maestro is standaard met een afneembare warme tijk of een wasbare tijk (cool).

De AVS Maestro matras is door TNO getest. De tijkstof is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de Öko-Tex standaard.

Maak een afspraak met onze beddenadviseur

Wilt u meer weten over Auping AVS Maestro, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden qua opstelling, materialen en kleuren.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Product
Opmerking*