World Sleep Day promotie

10% voordeel op het gehele Auping assortiment

Sinds 2008 vindt er jaarlijks wereldwijd een themadag plaats waar de aandacht wordt gevestigd op het belang van gezonde slaap: de World Sleep Day. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 17 maart. Om deze dag te vieren ontvangt u van maandag 13 tot en met zaterdag 25 maart 10% voordeel op het hele Auping assortiment. Alléén de boxspringcombinatie Tone loopt niet mee in deze promotie.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping actie’s, tenzij anders door Bode Bedden en Auping aangegeven. Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en Bode Bedden.

Auping AVS Evolve

Omschrijving

De Auping AVS Evolve heeft 3 zones met DPPS® pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd: een zachte schouderzone, een hardere taillezone en een gemiddelde heupzone. Deze matras van Auping is volledig circulair. De Auping AVS Evolve is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw slaapgenot. De matras is heerlijk zacht en extra ventilerend. Daarnaast heeft de AVS Evolve een hoogelastische comfortlaag van 3D-gebreid polyester van 4,5 cm dik, waardoor de matras goed aansluit op je lichaam. De Auping AVS Evolve matras is te verkrijgen in drie hardheden: soepel, medium en stevig.

  • De AVS Evolve is volledig circulair: alle materialen zijn hergebruikt
  • Gemaakt van slechts twee materialen: staal en polyester
  • Verkrijgbaar in drie hardheden: soepel, medium en stevig
  • Als 2-persoonsmatras verkrijgbaar in twee verschillende hardheden
  • Het is met de AVS Evolve niet meer nodig om het matras te keren

Maak een afspraak met onze beddenadviseur

Wilt u meer weten over Auping AVS Evolve, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden qua opstelling, materialen en kleuren.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Product
Opmerking*