World Sleep Day promotie

10% voordeel op het gehele Auping assortiment

Sinds 2008 vindt er jaarlijks wereldwijd een themadag plaats waar de aandacht wordt gevestigd op het belang van gezonde slaap: de World Sleep Day. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 17 maart. Om deze dag te vieren ontvangt u van maandag 13 tot en met zaterdag 25 maart 10% voordeel op het hele Auping assortiment. Alléén de boxspringcombinatie Tone loopt niet mee in deze promotie.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping actie’s, tenzij anders door Bode Bedden en Auping aangegeven. Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en Bode Bedden.

Auping AVS Adagio

Omschrijving

De AVS Adagio matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm. hoog. De kern bestaat uit DPPS® pocketveren, die zorgen voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. De comfortlaag bestaat uit een latex comfortlaag.

  • In diverse 1- en 2-persoons maten en 3 hardheden: soepel, medium en stevig.
  • Eventueel leverbaar met een afneembare tijk die wasbaar is tegen een meerprijs.

De AVS Adagio matras is door TNO getest. De tijkstof is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de Öko-Tex standaard.

Maak een afspraak met onze beddenadviseur

Wilt u meer weten over Auping AVS Adagio, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden qua opstelling, materialen en kleuren.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Product
Opmerking*